Lustrum II: Deliria

Jaja, ons prachtige dispuut bestaat inmiddels alweer 10 jaar en dat is reden voor een feestje! Uiteraard heeft het jaarlijkse Dea Dies Date Diner weer plaatsgevonden, dit jaar bij Los Ponchos. Iedereen had zijn of haar beste feestkleding uit de kast getrokken en de vrijgezellige dames werden uiteraard gekoppeld aan een leuke date. Zeer geslaagd!

Op dinsdag 5 juni vierden wij ons grootse lustrumfeest in de Tabula Rasa. Met een groot aantal bezoekers, genoeg Deliria, pils en andere drankjes heeft iedereen zich goed vermaakt. Uiteraard heeft de fotograaf van dienst deze avond op zijn mooist weten vast te leggen, maar helaas kunnen we dit allemaal niet delen op het wereldwijde web 🙂

Om uit te brakken hebben we op 6 juni met z’n allen geluncht. Ook dit was weer top geregeld door ons fantastische bestuur! Een goede gelegenheid om ook onze mooie lustrumtrui te showen aan alles en iedereen, want bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk ook speciale kleding.

En alsof dit alles nog niet genoeg feest was, hebben de Thea’s samen met het bestuur gezellig bijgekletst onder het genot van een high-t(h)ea in Utrecht. Bij cafe Stael (ha) hebben alle dames, zoals Dea-tradities voorschrijven, genoten van vele, lekkere hapjes en elkaar weer eens op de hoogte gebracht van alles. Inmiddels hebben we ook Thea’s die al moeder zijn of een huis hebben gekocht, gefeliciteerd nog, Dames!

En dat was het dan voor het 2e lustrum! Een geslaagd feest, op naar de volgende 10 jaar!