Commissies

Puzzel commissie

Rianne, Silvie, Mirjam en Mariska begeleid door Margriet.

Werktuigbouwkunde blijft een beetje mannengebied. Om een beetje awareness voor de weinige vrouwelijke aanwezigen te stimuleren is de puzzelcommissie in het leven geroepen. Want puzzels oplossen daar houdt iedere wb’er van en zo komt je ook nog te weten welke mascara je moet gebruiken als het regent buiten!

 

Weekend commissie

Floor & Sabine begeleid door Daniƫlle.

Als dispuut moet je natuurlijk ook een dispuutsweekend hebben. Bovenstaande dames hebben het dit jaar weer op zich genomen dit tot een groot succes te brengen. We vragen niet veel, een bedje, een dak, wat te eten en te drinken, en elkaar natuurlijk. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig voor een geslaagd weekend! Hoewel een paar dagen in een Van der Valk Hotel inclusief spa in hartje Amsterdam ook niet heel gek klinkt….

 

DIES commissie

Eelkje, Rianne & Carlotta begeleid door Danique.

Ieder jaar op de verjaardag van Dea Ex Machina (9 juni) wordt er een heus Dea Dies Date Diner georganiseerd. Hier gaan onze lieftallige meiden gehuld in hun aller feestelijkste kleding uit eten met hun dates (sommigen daarvan vrijwillig). Er wordt gekletst gelachen gedronken en (je weet het al) veel gegeten! Elk jaar weer een dag om naar uit te kijken.