HEINEKEN

HEINEKEN, de werkgever in Nederland waar je baan verder gaat dan je vak. Wij brouwen goede bieren en bouwen aan sterke merken. In een competitieve biermarkt moeten we blijven innoveren. Dus staan we dagelijks voor grote uitdagingen: van techniek en logistiek tot finance en commercie. Door samenwerken en onze passie voor kwaliteit, plezier in het leven, respect voor mensen en onze planeet, blijft HEINEKEN consumenten overal ter wereld verrassen en inspireren.

Binnen de vakgebieden Productie/Supply Chain, Marketing/Sales, Finance, IT en HR zijn verschillende instroommogelijkheden. Zo kun je beginnen in één van onze Management Traineeships dat tussen de 14 – 18 maanden duurt of je gaat direct aan de slag in een startfunctie. Daar leer je vanaf dag 1 de kneepjes van het vak in een team met ervaren collega’s.

Productie / Supply Chain Management Traineeship

Voor het Productie/Supply Chain Management Traineeship is een technische studie vereist. Daarnaast beschik je over een uitgesproken interesse voor Productie & Supply Chain, de drang het verschil te maken en resultaten te boeken. Bovendien verwachten we daadkracht, denkkracht en drive om door te groeien naar een toppositie binnen HEINEKEN.

Het Productie/Supply Chain Management Traineeship duurt ongeveer 18 maanden. Daarna stroom je automatisch door in een baan bij HEINEKEN.

Kijk voor meer informatie op onze website www.werkenbijheineken.nl. Daar vind je al onze vacatures, stages en evenementen.